Opțiuni PrePay | Orange

Opțiune minut

Bucură-te de mai mult net pe cartelă

Cu cartelei Digi beneficiezi de numeroase servicii opționale. Vezi mai jos detaliile de care ai nevoie, inclusiv instrucțiuni pentru utilizarea sau activarea serviciilor opționale.

Pe lângă numeroasele abonamente la prețuri mici, operatorul pune la dispoziția clienților și o serie de opținui pentru cei care preferă cartela reîncărcabilă. Astfel, printre Ofertele Digi Mobilgăsim o gamă de opțiuni pentru cartelă cu prețuri între 2 și 4 euro, cu numeroase beneficii.

Vei putea afla valoarea estimată, fără TVA, a convorbirilor efectuate de pe numărul tău de telefon. Poți accesa internetul mobil pe cartela Digi doar după ce ai activă o extraoptiune din grilă comercială. Verifică hartă de acoperire a rețelei Digi Mobil GG Pentru conectarea la serviciul de internet mobil activează APN-ul «prepaid» din setările telefonului tău. După consumarea traficului de date mobile, accesul la internet se restricționează.

opțiunile mele cresc în jos

Serviciul poate fi utilizat din nou prin activarea unei noi opțiuni sau la reactivarea ultimei opțiuni alese. SMS Cartela Digi îți oferă posibilitatea de a transmite mesaje scrise SMS-uriiar tarifarea se face pentru fiecare segment de de caractere.

cum să faci bani de pensionari

Pe parcursul perioadei active, poți efectua convorbiri naționale și internaționale în limită creditului existent. Când reîncarci, perioada de valabilitate existentă a creditului nu se cumulează cu nouă perioadă activă oferită la noua reîncărcare. Perioada de grație a creditului: Perioadă de grație a creditului inițial este în conformitate cu oferta în vigoare.

Pe parcursul perioadei de grație poți fi apelat și poți apela doar numere gratuite.

Țările în pachetul cu minute incluse:

Creditul opțiune minut în perioada activă se păstrează în perioadă de grație. Pentru a putea folosi creditul rămas, trebuie să reîncarci. Beneficiile se consumă în ordinea cronologică a acestora.

  • Apeluri de pe telefonul mobil la prețuri convenabile în interiorul Germaniei și în străinătate: Cu cartela SIM Prepaid și cu tarifele pentru telefonie mobilă de la ortelmobile.
  • Ortel Mobile - Opțiuni suplimentare
  • Ce trebuie sa stii despre Orange prepay ca sa nu ramai fara bani pe cartela | Gradi's Gadgets
  • În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni.
  • Cum se potrivește intervalele de timp din opțiunile binare

Valabilitatea opțiunilor este de o lună sau 3 luni calendaristice de la data cum este procesarea forex. În cazul în care ai efectuat anterior încărcări de credit fără activări de extraoopțiuni, perioada de valabilitate a extraopțiunii activate nu depășește data la care expiră perioada de valabilitate rămasă pentru creditul încărcat. Taxarea apelurilor se face la 60 secunde.

Poți activa simultan cel mult 2 extraopțiuni, în orice combinație. Valabilitatea unei extraopțiuni este de o luna calendaristică. Aceasta expiră la ora 24 a ultimei zile din luna calendaristică. Ultima extraopțiune aleasă se reactivează automat la expirare, dacă există credit suficient. Modificarea se realizează prin dezactivarea vechii opțiuni și alegerea unei noi extraopțiuni.

Extraopțiuni minute internaționale

Beneficiile obținute anterior la cumpărarea extraopțiunii vechi se păstrează și se pot consuma în termenul de valabilitate al acestora. Prin dezactivare se anulează comanda pentru reactivare din alocatorul de opțiuni. Beneficiile obținute anterior la cumpărarea opțiunii se păstrează și se pot consumă în termenul de valabilitate al acestora.

  • Publicat pe 19 iulie de catalingradinariu Cu atat de multe optiuni si oferte, fiecare dintre ele cu conditii specifice scrise marunt in josul paginii, e destul de greu sa nu cazi intr-o capcana si sa ramai fara bani pe cartela.
  • Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell
  • Minute Nelimitate La Cartela Digi | Komparatorul
  • Apelurile către alte destinaţii vor fi taxate la tarifele standard.
  • Cum poți câștiga bani mari acum

Efectuarea primului apel se poate face în momentul în care pe ecranul telefonului a apărut codul rețelei Digi Mobil. Din acest moment, poți forma numărul de telefon pe care dorești să-l apelezi.

cum faci opțiuni binare

Servicii disponibile pentru Cartela Digi: apeluri naționale și internaționale transmiterea și primirea de SMS-uri serviciul de internet mobil. Serviciil indisponibile pentru Cartela Digi: apel video roaming international acces in reteaua 4G Digi Mobil. Serviciul de telefonie mobilă permite afișarea automată a identității liniei apelate și care apelează.

Pentru a iniția și primi apeluri, telefonul tău mobil trebuie să fie deschis și conectat la rețeaua Digi Mobil. Pe teritoriul României poți efectuă apeluri naționale și internaționale în limită creditului disponibil și poți fi apelat la numărul tău de telefon Digi Mobil.

Chat online

Serviciul poate fi folosit în acoperirea rețelei Digi Mobil. Pentru informații detaliate despre aria de acoperire vezi acoperirea. Prima înlocuire a cartelei este gratuită.

care este principiul opțiunilor binare

Vezi aici acoperirea la nivel național a rețelei opțiune minut Digi Mobil. Poți verifica aici tarifele pentru apeluri internaționale. Verifică aici prefixele opțiune minut destinații internaționale și pentru destinațiile naționale fixe.

cele mai bune centre de tranzacționare conform recenziilor

Orice utilizator de telefonie mobilă poate beneficia, la cerere de portarea numărului într-o altă rețea. Vezi aici toate detaliile despre portabilitate.

schimb pe internet cum să faci bani

Abonează-te la newsletterul nostru.