Întrebări frecvente şi depanare

Opțiune inversă

Conținutul

  Înainte Opţiuni pentru rezultate Puteţi utiliza zona cu opţiuni pentru rezultate, din pagina Căutare avansatăpentru a controla afişarea paginii Rezultate căutare.

  în cazul în care în internet puteți face de fapt bani aflați valoarea liniei de tendință

  Element Descriere Rezultate per pagină Specifică numărul maxim de elemente de conţinut afişate în fiecare pagină de rezultate ale căutării. Numărul prestabilit este 25, iar intervalul admis este între 0 şi Sortare după Stabileşte care vor fi câmpurile după care se vor sorta rezultatele căutării: Data lansării valoare prestabilită : Sortează după câmpul de metadate Data lansării.

  Titlu: Sortează alfabetic după câmpul de metadate Titlu.

  opțiuni binare strategie de retragere strategii de opțiuni binare tranzacționare tendință

  Se aplică doar pentru căutarea în text integral. Ordine Specifică ordinea de sortare a rezultatelor căutării: Descrescător valoare prestabilită : Sortează rezultatele alfabetice în ordinea Z-A, pe cele numerice în ordineaiar pe cele cu date calendaristice în ordine cronologică inversă, de la data cea mai nouă la data cea mai veche.

  Preţul apelului şi al apelului ar trebui să fie cât mai aproape de cel al apelului. În această condiție, în cazul în care prețul futures este mai mare decât prețul de lovire al opțiunii atunci când acesta se maturizează, opțiunea de apel lung va fi executată și va rula automat împotriva poziției futures scurte a comerciantului, iar opțiunea de scurtă pus va deveni invalid ă; în cazul în care prețul futures este mai mic decât prețul de lovire al opțiune inversă în momentul scadenței, opțiunea de scurtă durată va fi executată și va rula automat împotriva poziției futures scurte a comerciantului, iar opțiunea de scurtă pune va deveni invalidă.

  Crescător: Sortează rezultatele alfabetice în ordinea A-Z, pe cele numerice în ordineaiar pe cele cu date calendaristice în ordine cronologică, de la data cea mai veche la data cea mai nouă.

  Căutare Afişează o listă cu elementele de conţinut ce corespund criteriilor de căutare dintr-o pagină cu opțiune inversă ale căutării.

  cum să câștigi rapid satoshi video bitcoin atm în dubai

  Dacă nu sunt specificate criterii de căutare, este afişată o listă cu toate elementele de conţinut. Resetare Resetează câmpurile din această pagină opțiune inversă setările salvate anterior.

  Salvare Salvează căutarea ca legătură de interogare în tava Interogări proprii salvate.

  cum pot câștiga mulți bani deodată lucrați de la domiciliu telemarketing

  Va trebui să introduceţi un titlu pentru legătură. Toate drepturile rezervate.

  lucrați acasă când sunteți bolnav cum funcționează opțiunea