Galerie foto

Jeton model

Conținutul

  cum să faci bani rapid în browser

  Comentarii produs Jetoanele pentru poker, ceramice, model Mosaics vor schimba total atmosfera jocului! Jetoanele ceramice sunt cea mai buna solutie pentru a va upgrada vechiul set si pentru a-i impresiona placut pe invitatii tai, adversari la mesele de joc.

  care nu lucrează când să câștige bani

  Materialul ceramic, face ca jetoanele sa fie high-end pastrandu-si calitatea si rezistenta pe un interval mare de timp. Ce face ca aceste jetoane sa fie si mai extraordinare este design-ul lor unic - tip mozaic. Pe aceste jetoane apare valoarea corespondenta fiecarei culori.

  gestionarea riscurilor pe opțiuni binare

  Jetoanele de poker ceramice model Mosaics au suprafata neteda si muchia lucioasa. Fiecare jeton cantareste 10 g si va puteti convinge de calitatea acestora facand comanda chiar si la cateva jeton model obtinand astfel niste mostre din acest superb model de jetoane.

  Jetoanele din ceramica pot fi securizate folosind o stampila speciala care se gaseste la orice furnizor de stampile.

  ce opțiuni tranzacționez?

  Continutul reprezinta un amestec special de substante care rezista mult mai bine decat o stampila clasica, fiind suficient de jeton model si totusi suficient de evidenta pe jeton in designul acestuia pentru a putea astfel securiza jetoanele ceramice in cazul folosirii unor modele de serie la jocurile de poker din club sau salonul de poker, sau de ce nu si pentru jocurile high stakes de acasa. Apare la noutati.

  curs secret al opțiunilor binare