AUTENTIFICARE

Vânzarea acțiunilor. Declaratia unica

opțiuni binare declarație binară

Această lege a fost inițiată de PSD și avea vânzarea acțiunilor să blocheze în primul rând vânzarea pe bursă a unor acțiuni precum cele de la Hidroelectrica.

Intenția Vânzarea acțiunilor de a abroga legea stârnește nemulțumirea PSD, șeful partidului cerându-i lui Klaus Iohannis să se opună și "să nu fie părtaş la acest furt". Se suspendă, pentru o perioadă de 2 ani, orice operațiuni privind înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, precum și la alte societăți la care statul are calitatea de acționar, aflate în curs de realizare.

Cea mai așteptată vânzare de acțiuni ar fi cea a Hidroelectrica, una dintre cele mai valoroase companii din România, prin listarea la bursă.

cont demo cent

Ar urma să fie listat un pachet minoritar, însă această lege blochează întreg procesul. Legea a fost aprobată de Parlament, la inițiativa PSD, în vara anului trecut. Ciolacu consideră că "Iohannis trebuie să facă un singur lucru la şueta anticonstituţională cu miniştrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern vânzarea acțiunilor nu vândă pe nimic companiile româneşti!

cât de ușor este să faci recenzii de bani

Ne-am bătut cu ei în Parlament şi am reuşit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC şi Aeroporturi Bucureşti", a mai spus Ciolacu. Acesta susține că prin această lege, Cîțu vrea să dea un nou privește și câștigă bani asupra avuției naționale.

bitmex bot

Aceasta este miza lui Cîţu. Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaş la acest furt! Şi să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa".

strategii pentru video pentru începători cu opțiuni binare

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

Cum sa vinzi optiuni Call