Eliminarea opțiunii Particularizare în Access dintr-o aplicație Access

Opțiunile aplicației. Cum se accesează opțiunile avansate pentru o conexiune sigură

Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. Puteți folosi Opțiuni privind activitatea pentru a alege ce tipuri de activitate sunt salvate în Contul dvs. Aceste setări se aplică pe toate telefoanele care sunt conectate la contul dvs. Puteți oricând să modificați aceste setări și să vedeți sau să ștergeți activitatea salvată.

Setați opțiunile personale

Activitatea care poate fi salvată Folosind Opțiunile privind activitatea, puteți decide dacă doriți să salvați următoarele tipuri de activități. Activitatea de pe web și din aplicații vă salvează căutările și alte activități din serviciile Google, pentru a face opțiunile aplicației mai rapide și a vă oferi experiențe personalizate în Căutarea Google, pe Google Maps și în alte produse Google.

În ecranul Start, faceți click pe. Dacă în ecranul Start nu aparefaceți click dreapta într-o zonă goală și apoi faceți click pe All Apps din bară. Faceţi click pe Brother Utilities.

Mai puteți alege să salvați următoarele: istoricul și activitatea Chrome din site-uri, din aplicații și de pe dispozitive care folosesc serviciile Google; înregistrări audio din interacțiunile dvs.

Magazine din Istoricul YouTube: Istoricul căutărilor YouTube  pentru a crește viteza căutărilor viitoare și pentru a îmbunătăți recomandările. Istoricul vizionărilor YouTube , ca să găsiți mai ușor videoclipurile vizionate recent pe YouTube, să evitați recomandările pentru videoclipuri deja vizionate și să îmbunătățiți recomandările.

opțiunile aplicației tranzacționarea comenzii robotului

Modificați ce activitate se salvează Puteți modifica aceste setări pentru a stabili majoritatea activităților care se salvează în contul dvs.

Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare.

  1. Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. - Android - Cont Google Ajutor
  2. Gestionați Setările Google - Cont Google Ajutor

Activați sau dezactivați Opțiuni privind activitatea. Sfat: dacă folosiți aplicații sau produse Google pe telefon, este posibil să existe mai multe setări pe care le puteți modifica.

Vedeți sau ștergeți activitatea Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare.

Folosiți instrumentul pentru a vă vedea activitatea. Aflați cum puteți să ștergeți Istoricul locațiilor din Cronologie sau să ștergeți date din Activitatea mea.

Actualizați informațiile de bază în Contul Google. Aflați cum să schimbați numele și alte informații. Date și personalizare Vedeți datele, activitățile și preferințele care fac serviciile Google mai utile.

Când este salvată activitatea Activitatea este salvată atunci când vă conectați la Contul Google de pe orice telefon. Când este activată una dintre Opțiunile privind activitatea, este posibil ca Google să stocheze informații pe baza acelei setări.

Despre opțiunile avansate pentru o conexiune sigură

Notă: dacă folosiți mai multe conturi simultaneste posibil ca activitatea să fie salvată în contul prestabilit. Aflați mai multe despre informațiile pe care le colectăm opțiunile aplicației despre cum le folosim pentru a vă oferi servicii și mai bune.

opțiunile aplicației care este tendința opțiunilor binare

Cum se șterge activitatea dvs. Când folosiți site-urile, aplicațiile și serviciile Google, o parte din activitatea dvs. Cea mai mare parte a datelor se păstrează până când le ștergeți manual sau setați intervale de timp pentru a vă șterge automat datele în Activitatea mea.

opțiunile aplicației tranzacționare hq

Este posibil ca unele date să expire mai devreme. Atunci când ștergeți datele, respectăm o politică pentru a le opțiunile aplicației în siguranță și complet din contul dvs. În primul rând, activitatea ștearsă este eliminată imediat din afișare și nu se mai folosește pentru a vă personaliza experiența Google.

Selectați dacă alți utilizatori vă pot trimite mesaje de e-mail Permiteți altor utilizatori să trimită e-mail în numele dvs. Selectați această opțiune pentru a permite altor utilizatori Dynamics să trimită mesaje de e-mail în numele dvs. Atenție: dacă selectați această opțiune, alți utilizatori pot trimite mesaje de e-mail în numele dvs. Numele dvs.

Apoi, inițiem un proces care are rolul de a șterge în siguranță și în totalitate datele din sistemele noastre de stocare. Chiar și atunci când activitatea este ștearsă, unele date despre folosirea serviciilor Google pot fi păstrate pe întreaga perioadă a Contului Google. De exemplu, după ce ștergeți o căutare din Activitatea mea, în contul dvs.

opțiunile aplicației cum se lucrează la o opțiune binară

Uneori păstrăm anumite informații pentru un interval mai lung de timp, pentru a satisface anumite nevoi ale companiei sau anumite cerințe legale. Atunci când ștergeți Contul Google, se elimină și o mare parte din aceste informații.

  • Opțiunile aplicației Samsung Galaxy S8 nu apar - rezolvate
  • Eliminarea opțiunii Particularizare în Access dintr-o aplicație Access - Asistență Office
  • Curs de tranzacționare a opțiunilor binare
  • Despre opțiunile avansate pentru o conexiune sigură
  • Vă recomandăm să nu creați aplicații web noi și să migrați aplicațiile existente pe o platformă alternativă, cum ar fi Microsoft Power Apps.
  • Acasă plic de broșură de lucru