Structura OKVED

Opțiuni okwed

Coduri comerciale cu ridicata. Coduri OKWED en-gros OKWED 2 en-gros

Modificările periodice semnificative, actualizările sau transformările produselor sunt considerate a fi fabricate. Produsele fabricate pot fi gata pentru consum sau pot fi semifabricate pentru prelucrare ulterioară.

De exemplu, un produs de purificare a aluminiului este utilizat ca materie primă pentru producția primară de produse din aluminiu, cum ar fi sârma de aluminiu, care la rândul său va fi utilizată în structurile necesare; producția de mașini și echipamente pentru care opțiuni okwed destinate aceste piese de schimb și accesorii.

lucrați de la student la domiciliu

Fabricarea de componente nespecializate și părți ale mașinilor și echipamentelor, cum ar fi motoare, pistoane, motoare electrice, supape, roți dințate, rulmenți, este clasificată în gruparea corespunzătoare din secțiunea C Fabricare, indiferent de ce mașini și echipamente pot include aceste articole. Ansamblul pieselor componente și pieselor este, de asemenea, clasificat ca producție.

Această secțiune include asamblarea structurilor complete din componente constitutive, fabricate intern sau achiziționate.

Schimbarea codurilor okwed. Introducerea de coduri suplimentare okwed pentru llc

Prelucrarea deșeurilor, adică Prelucrarea deșeurilor pentru producția de materii prime secundare a fost inclusă în grupa Deși poate avea loc procesarea fizică și chimică, aceasta nu este considerată parte a procesului de fabricație. Scopul principal al acestor activități este prelucrarea sau reciclarea principală a deșeurilor, care este clasificată opțiuni okwed secțiunea E alimentare cu apă; canalizare, colectarea și eliminarea deșeurilor, activități de control al poluării.

Cu toate acestea, producția de produse finite noi spre deosebire de produsele realizate din materiale reciclate se referă la întreaga producție în ansamblu, chiar dacă deșeurile sunt utilizate în aceste procese. De exemplu, producția de argint din folie de fier vechi este considerată un proces de fabricație.

  • Modificările periodice semnificative, actualizările sau transformările produselor sunt considerate a fi fabricate.
  • Pentru ce sunt codurile okved?
  • Stefania conti forex

Întreținerea și repararea specială a mașinilor și echipamentelor industriale, comerciale și similare în general sunt enumerate în capitolul 33 repararea și instalarea pierde bani în valută și echipamentelor.

Cu toate acestea, reparația computerelor și a dispozitivelor de uz casnic este listată la poziția 95 reparația computerelor, a obiectelor personale și de uz casnicîn același timp, reparația mașinilor este descrisă la poziția 45 comerț cu ridicata și cu amănuntul și repararea autovehiculelor și motocicletelor.

Codurile OKWED 2 pentru un an. Structură și obiecte

Instalarea utilajelor și echipamentelor ca activitate extrem de specializată este clasificată în clasa De obicei, fabricarea implică reciclarea materialelor pentru a produce produse noi. Acestea sunt de obicei produse noi. Cu toate acestea, definirea a ceea ce constituie un produs nou poate fi oarecum subiectivă.

  • Decizia de a modifica codurile de comerț exterior din organizație în cursul anului este luată în mod colectiv.
  • O explicație a bilanțului pentru anul precedent, o declarație și un certificat sunt trimise de companie până pe 15 aprilie.
  • Recomandări zilnice pentru tranzacționarea opțiunilor binare

Reciclarea implică următoarele activități implicate în producție și definite în acest clasificator: Prelucrarea peștelui proaspăt îndepărtarea stridiilor din opțiuni okwed, filetarea peștelui care nu se efectuează la bordul unei nave de pescuit, vezi Unii registratori profesioniști listează chiar acest serviciu pe o linie separată în lista lor de prețuri. De fapt, selectarea codurilor OKVED ar trebui să aibă un loc foarte modest în lista acțiunilor unui om de afaceri novice. Dacă totuși apar dificultăți în cum să faci bani pentru un programator pe internet codurilor, atunci puteți obține o consultație câștigurile în rețele despre OKVED, dar, din motive de completitudine, inclusiv familiarizarea cu riscurile asociate alegerii codurilor, vă recomandăm să citiți acest articol până la sfârșit.

Dacă solicitantul introduce codurile clasificatorului greșit în cerere, va primi un refuz de a se înregistra, așa că fii atent! Documentele vor fi completate corect. Atunci când alegeți codurile OKVED, trebuie să țineți cont și de faptul că anumite tipuri de activități necesită licențiere, am dat o listă a acestora în articol. Agricultură, silvicultură, vânătoare, pescuit și piscicultură Secțiunea D. Furnizarea de energie electrică, gaz și abur; aer conditionat Secțiunea E.

Alimentarea cu apă; eliminarea apelor uzate, colectarea și eliminarea deșeurilor, activități de eliminare a poluării Această secțiune include: - utilizarea resurselor naturale vegetale și animale, inclusiv cultivarea cerealelor, păstrarea și reproducerea animalelor; - obținerea lemnului și a altor plante, animale sau produse de origine animală la o fermă sau în habitatul lor natural Această secțiune include: - extragerea mineralelor care apar în mod natural sub formă de roci dure cărbune și minereuîn stare lichidă petrol sau în stare gazoasă gaz natural Extracția poate fi realizată prin diverse metode, cum ar fi exploatarea subterană sau în opțiuni okwed liber, forarea puțurilor, exploatarea fundului mării etc.

Producția de componente nespecializate și părți ale mașinilor și echipamentelor, cum ar fi motoare, pistoane, motoare electrice, supape, roți dințate, rulmenți, este clasificată în gruparea corespunzătoare a secțiunii C Fabricare, indiferent de ce mașini și echipamente pot include aceste articole.

Reciclarea implică următoarele activități implicate în producție și definite în acest clasificator: - prelucrarea opțiuni okwed proaspăt extragerea stridiilor din cochilii, filetarea peștilor neefectuată la bordul unei nave de pescuit, a se vedea Prin urmare, această secțiune include: activitățile întreprinderilor care generează energie electrică și termică sau gaze, gestionează distribuția energiei electrice sau a gazelor De asemenea, include: - asigurarea alimentării cu căldură și aer opțiuni okwed Această secțiune nu include: - funcționarea sistemelor opțiuni okwed alimentare cu apă și de canalizare, vezi 36, 37, transportul gazului printr-o conductă de gaz de obicei pe distanțe mari Această secțiune include: - lucrări cu deșeuri inclusiv colectarea, tratarea și eliminarea acestoracum ar fi solide sau nesolide, industriale sau menajere, precum și cu zone contaminate de pe suprafața pământului Produsul obținut din procesarea deșeurilor sau a apelor uzate poate fi eliminat sau utilizat ca materie primă în alte procese de producție.

Activitățile de alimentare cu apă au fost, de asemenea, adăugate la această secțiune, deoarece alimentarea cu apă se realizează utilizând sau prin intermediul componentelor incluse și în procesul de tratare a apelor uzate Această secțiune include: - construcții generale și activități de construcții speciale în ceea ce privește clădirile și structurile Include construcția de noi instalații, reconstrucție, reparații majore, reparații curente și lucrări suplimentare, instalarea de clădiri sau structuri finite pe șantier, inclusiv construcția de structuri temporare Construcția generală include: - construirea de locuințe, clădiri de birouri, depozite și alte opțiuni okwed publice, clădiri agricole etc.

Lucrările de construcție pot fi efectuate pe cheltuiala proprie, contra cost sau pe bază contractuală. Unele sau toate lucrările pot fi subcontractate.

tranzacționare fără indicatori de opțiuni binare

Această secțiune include lucrările efectuate de companiile de construcții care sunt pe deplin responsabile pentru proiectul de construcție. Această secțiune opțiuni okwed construcția completă a clădirilor Grupul 41efectuarea întregului domeniu al lucrărilor de construcții Grupul 42precum și activități de construcții speciale dacă acestea sunt efectuate numai ca parte a procesului de construcție prin subcontractare Grupul Include închirierea de echipamente de cum se câștigă bani pe bani exprimați cu un operator Această secțiune include, de asemenea: - implementarea proiectelor pentru construcția de clădiri sau obiecte civile folosind resurse financiare, tehnice și fizice pentru implementarea acestora în scopul vânzării ulterioare a clădirilor sau obiectelor construite Dacă această activitate se desfășoară pentru funcționarea instalațiilor construite, atunci opțiuni curea tipurile de lucrări sunt legate de construcții Această secțiune include: - comerț cu ridicata și cu amănuntul adică vânzare fără transformare a oricărui tip de bunuri, precum și diverse tipuri de servicii care însoțesc vânzarea bunurilor.

modalități ușoare de a câștiga bani online

Comerțul cu ridicata și cu amănuntul sunt etapele finale ale distribuției mărfurilor. Acest grup include, de asemenea, repararea mașinilor și motocicletelor. De asemenea, include brokeri, agenți, comisionari, cumpărători și asociații de cumpărători asociați opțiuni okwed agricole. Angrosistii adesea colectează, sortează și modelează singuri mărfurile în loturi mari, le despart pe cele mari, le reambalează în loturi mai mici de exemplu, medicamente. Stocați, răcoriți, livrați și instalați bunuri, promovați vânzările și creați mărci Această secțiune include: - transportul de mărfuri și pasageri, respectarea sau nerespectarea programului pe cale ferată, conducte, transport rutier, pe apă sau aerian, precum și activități conexe, precum activitățile stațiilor și terminalelor, parcarea vehiculelor, manipularea și depozitarea mărfurilor etc.

Această secțiune include, de asemenea: - închirierea vehiculelor cu șofer sau operator Această secțiune nu include: - revizia sau întreținerea vehiculelor, altele decât autovehiculele, a se vedea Activitățile de publicare includ achiziționarea drepturilor de autor pentru conținutul materialului produse de informare și distribuirea acestui conținut către publicul larg prin organizarea sau participarea la reproducerea și distribuirea acestui conținut sub diferite forme.

Pentru ce sunt codurile okved? Ce afectează codurile okwed selectate? Afectat de codul okwed

Toate formele posibile de opțiuni okwed inclusiv formularele tipărite, electronice și sonore, rețeaua de informații și comunicații pe Internet, crearea produselor multimedia, precum cărțile de referință pe CD-ROM etc. Activitățile legate de producția și distribuția de programe de televiziune și radio sunt incluse în grupurile 59, 60 și 61, care se ocupă de diferitele etape ale acestui proces. Anumite elemente, cum ar fi producția de filme cinematografice, seriale de televiziune etc.

Difuzarea programelor de televiziune și radio terminate fără nicio modificare a conținutului este inclusă în gruparea Această secțiune include, de asemenea: - informații despre proprietarii de proprietăți Această secțiune include: - activități ale autorităților publice și ale autoguvernării locale Include: - adoptarea legilor și reglementarea corespunzătoare a domeniilor precum impozitul, apărarea națională, ordinea și securitatea publică, migrația, activitățile internaționale, finanțele, resursele naturale și protecția mediului, educația, știința, cultura, îngrijirea sănătății, cultura fizică și sportul, turismul Statutul juridic opțiuni okwed instituțional nu este decisiv atunci când se referă tipul de activitate la această secțiune.

Coduri comerciale cu ridicata. Coduri OKWED en-gros OKWED 2 en-gros

Aceasta înseamnă că tipurile de activități clasificate în alte opțiuni okwed ale clasificatorului nu sunt incluse în opțiuni okwed secțiune, chiar dacă sunt efectuate de către autoritățile de stat și locale.

De opțiuni okwed, reglementarea guvernamentală a activităților din domeniul educației este inclusă în această secțiune, în timp ce procesul de învățare în sine nu este inclus în această secțiune a se vedea secțiunea P. Poate fi utilizat în organizații educaționale care implementează programe educaționale profesionale militare, în organizații educaționale aflate sub jurisdicția Serviciului Federal al Penitenciarelor Fiecare nivel are propriile seturi de programe Cursurile pentru studenții cu dizabilități sunt incluse separat În Federația Rusă, educația poate fi obținută: - în organizațiile care desfășoară activități educaționale; - organizații externe care desfășoară activități educaționale sub formă de educație familială și autoeducare Instruirea în organizații care desfășoară activități educaționale, luând în considerare nevoile, capacitățile individului și în funcție de volumul de clase obligatorii ale unui profesor cu elevi, se desfășoară în formă cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau cu jumătate de normă.

Educația sub formă de educație familială și autoeducare se desfășoară cu dreptul de a fi supusă ulterior certificării finale intermediare și de stat în organizațiile care desfășoară activități educaționale Este permisă o combinație de diverse forme de educație și formare. Formele opțiuni okwed obținere a educației și formele de formare în programul educațional de bază pentru fiecare nivel de educație, profesie, specialitate și direcția de formare sunt determinate de standardele educaționale relevante ale statului federal, standardele educaționale, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin prezenta lege federală din 29 decembrie În federația rusă.

Pentru ce sunt codurile okved? Ce afectează codurile okwed selectate? Afectat de codul okwed

Formele de instruire pentru programe educaționale suplimentare și programe de formare profesională de bază sunt determinate de organizația care desfășoară activități educaționale în mod independent, cu excepția cazului în care legislația Federației Ruse stabilește altfel. Fiecare nivel de educație include activitățile organizațiilor educaționale speciale corecționale clase, grupuri care asigură tratament, creștere și educație, adaptare socială și integrare în societate a copiilor și adolescenților cu dizabilități Acest grup clasifică educația adulților, în funcție de conținutul corespunzător anumitor niveluri de educație generală Această secțiune include, de asemenea: - alte tipuri de educație și formare, de exemplu, formarea în școli pentru șoferii de vehicule; - instruire, în principal legată de activități sportive și recreative, cum ar fi tenisul sau golful, precum și activitățile educaționale, opțiuni okwed în organizațiile educaționale generale școală, internat, gimnaziu etc.

Atunci când înregistrează un antreprenor individual sau o persoană juridică, fiecare antreprenor se confruntă cu un astfel de concept precum codurile OKVED. În publicația noastră de astăzi, vom lua în considerare acest concept, vom aduce în atenția cititorului codurile OKVED din cu o decodificare în funcție de tipul de activitate, vom vorbi despre modificările care au avut loc în acest domeniu și vom propune un algoritm pentru selectarea independentă a opțiuni okwed de activitate economică.

Schimbarea codurilor okwed. Introducerea de coduri suplimentare okwed pentru llc

OKVED este o listă de coduri legate de un anumit tip de activitate în domeniul comerțului, furnizarea de servicii, producția, extragerea resurselor naturale etc. Atunci când înregistrați un antreprenor individual sau o persoană juridică începând cu data de Puteți descărca codurile OKVED cu decodare după tipul de activitate la acest link: Introducerea noului director OKVED este dictată de faptul că dezvoltarea afacerii depășește tipurile de activități specificate în directorul anterior.

Serviciile fiscale vor recoda în mod independent codurile dvs.

OKVED specificate în timpul înregistrării unui antreprenor individual sau la efectuarea modificărilor. Mai mult, organizațiile și antreprenorii individuali vor trebui să solicite doar un extras din Registrul de stat unificat al entităților juridice pentru persoanele juridice sau din USRIP pentru antreprenorii individuali. Va trebui să verificați conformitatea noilor coduri cu activitățile economice desfășurate.

Această opțiune a devenit relevantă din ianuarie Codurile OKVED rezolvă următoarele sarcini: simplifica clasificarea opțiuni okwed și codifică date despre acestea; vă permit să colectați și să structurați pentru analize suplimentare informații statistice privind fiecare tip de activitate antreprenorială; face posibilă determinarea posibilității unui antreprenor individual sau a unei entități juridice care lucrează într-un anumit regim fiscal, să identifice necesitatea ca aceștia să obțină permise suplimentare și să plătească diverse taxe.