7 Dintre cele mai sanatoase (Fast) Opțiuni alimentare pe Tur

Opțiuni alimentare, 7 Dintre cele mai sanatoase (Fast) Opțiuni alimentare pe Tur - TuneCore

În continuare voi prezenta câteva setari care îmbunătățesc viteza de răspuns a sistemulul, nu fac minuni dar aduc un spor de viteză.

opțiuni alimentare

Solutie Se intră în Control Panel 1. Ca să ne fie mai ușor, selectăm View by: Category 2.

  • Cme bitcoin calendarul expirării futures
  • Câștiguri auto pe programele de internet pentru câștiguri auto
  • Lucrați acasă
  • Mai puțin Simptome Când configurați opțiuni de alimentare pentru planul de alimentare curent active în Windows Vista sau Windows 7, modificările nu se reflectă pe pagina Setări de sistem în elementul Opțiuni de alimentare din panoul de Control.
  • De unde să luați bitcoins este
  • Dincolo de acestea, exista, totusi, cateva directii generale, de care e bine sa tinem seama atunci cand ne alcatuim meniul.
  • Metoda de tranzacționare a tendințelor

Clic pe Hardware and Sound Clic pe Power Options Clic pe Balanced recomended  apoi Change plan settings Apare fereastra cu opțiuni de bază dar pe noi ne interesează opțiunile avansate, clicl pe Change advanced Power settings. Dacă s-au facut modificări anterioare e bine să se reseteze setarile, dând clic pe Restore default settings for this plan  este sub  Change advanced Power settings.

opțiuni alimentare

Setările pe care le facem în continuare oferă un echilibru între autonomie atunci când suntem pe baterie și performanță când suntem conectați la priză. Se vor face setările așa cum apar în imagini.

opțiuni alimentare

Nu trebuie modificate decât ce se arată, restul fiind setate corespunzător daca nu au fost modificate între timp, caz în care e bine să fie resetate la setările implicite Hard disk — dupa cât timp de inactivitate se oprește hard disk-ul pentru opțiuni alimentare economisi enegrie.

În cazul de față e vorba de o placă video Intel dar la fel e si pentru alte placi video AMD, Nvidia, ATI pentru performanță maxima se alege opțiunea corespunzătoare. Unele setari de performanță pentru placa video se regăsesc în setarile driverului video dacă a fost instalat acest driver Ce se întâmplă când apăsăm pe butoanele de pornire, sleep și când închidem capacul.

illuStairs - Trepte iluminate inteligent

Aici e vorba și de preferințele personale. Opțiuni alimentare vrem ca laptop-ul să intre în sleep când închidem capacul sau nu, etc.

opțiuni alimentare

Opțiunile următoare sunt făcute pentru a permite reluarea lucrului foarte rapid, fără opțiuni alimentare aștepta ca să revina laptop-ul din stand-by. Setari pentru PCI-Express. PCI-Express e interfața dintre unele componente placa video, retea, sunet și restul sistemului.

opțiuni alimentare

Impactul asupra performanței se vede mai ales la placa video. Placa de rețea wireless.

opțiuni alimentare

Setarea Maximum performance nu se comportă tot timpul corect, adica nu ofera performanță maximă și prin urmare e bine să alegem Low power saving Tip solutie.