Date bitcoinity.

Conținutul

  Tot pe 4 decembrie, au avut loc două tranzacţii pe piaţa "deal", în cadrul cărora au fost transferate De precizat că performanţa acţiunilor societăţii bancare iese în evidenţă şi pe fondul unui comportament slab, al multor titluri din componenţa indicelui BET.

  Din punct de vedere tehnic, cotaţia BRD se află pe o tendinţă ascendentă pe un orizont de timp mediu, cotaţia situându-se peste media mobilă simplă de 50 de zile.

  Totodată, preţul acţiunii societăţii bancare se tranzacţionează în apropierea mediilor mobile de 20 şi de zile, ce definesc termenul scurt, respectiv lung.

  date bitcoinity

  În primele nouă luni ale acestui an, BRD a înregistrat un profit net de 1. Cotaţia monedei Bitcoin îşi urmează parcursul ascendent, continuând să facă noi maxime istorice. Ieri, preţul criptovalutei a depăşit pragul de De asemenea moneda virtuală se tranzacţiona date bitcoinity peste Pe lângă Chicago Mercantile Exchange şi Chicago Board Options Exchange, Nasdaq şi Tokyo Financial Exchage intenţionează să admită la tranzacţionare contracte futures cu expunere pe Bitcoin, înnotează presa de specialitate.

  date bitcoinity

  Ieri, în jurul oreimoneda digitală se tranzacţiona în apropierea nivelului de O piaţă de Bitcoin a pierdut, miercuri, 60 de milioane de dolari în urma unui atac informatic. Hackerii au reuşit să fure 60 de milioane de dolari în Bitcoin după ce au trecut de măsurile de securitate ale uneia dintre cele mai cunoscute companii care oferă tehnologii pentru minarea monedelor virtuale.

  Chiar înainte de 00 GMTprețul a împins peste de dolari, și încă se afla în jurul valorii de nivelul respectiv la ora presei.

  NiceHash, o piaţă de Bitcoin care furnizează software-ul necesar minării celor interesaţi să-şi folosească resursele propriilor sisteme pentru a genera monede virtuale, a anunţat că a fost victima hackerilor.

  Aceştia au furat 4. Miercuri, 6 decembrie, preţul titlurilor SIF5 a stagnat, fiind transferate Randamentele calculate sunt cele mai bune pe fiecare categorie de plasament, fără a fi luată în calcul lichiditatea tranzacţiilor.

  Piaţa AeRO nu este luată în calcul. Valorile unitare ale fondurilor date bitcoinity utilizate în analiză sunt cele aferente perioadei precizate în grafic.

  Articolul nu reprezintă o sugestie de investiţii.

  date bitcoinity