V-a fost de ajutor această informație?

Apare opțiunea, Dezactivați TalkBack - Accesibilitate Android Ajutor

cum se lucrează la un binar

Apelurile de voce prin VoLTE sau Wi-Fi nu vor consuma din traficul de date, vor fi tarifate ca orice alt apel de voce, conform planului tău tarifar. Apelurile video ViLTE vor fi tarifate ca orice alt apel video, conform planului tău tarifar.

faza 3 lucrează de la domiciliu

Cum verific dacă am serviciul VoLTE activ? Serviciul se activează automat dacă îndeplineşti criteriile de eligibilitate telefon compatibil, serviciul de date mobile 4G active şi update la ultima variantă a sistemului de operare.

Folosirea opțiunii Nu deranjați pe iPhone, iPad și iPod touch

Când efectuezi un apel vei observa ca rămâne activ logo-ul 4G şi în plus îţi va aparea logo-ul HD pe ecranul telefonului. Cum activez apelarea Wi-Fi? Conectează-ți telefonul la Wi-Fi. Din ecranul de Start, selectează Telefon.

Atinge pictograma Meniu din secțiunea Telefon. Apasă Setări. Derulează în jos până la apel Wi-Fi și activează-l.

yahoo răspunde opțiunile binare

Pot apare opțiunea VoLTE în roaming? Serviciul este disponbil doar pe teritoriul României. Cum folosesc VoLTE?

investiții sigure pe lista de internet

Este necesar doar să îţi faci ultimul update al sistemului de operare și apoi să restartezi telefonul. Acum setările telefonului sunt automat configurate pentru serviciul VoLTE.

Controlați notificările pe Android

Cum ştiu că folosesc VoLTE? Unde este disponibil VoLTE?

rustam bitcoin

Ce se întâmplă dacă ies din acoperirea Wi-Fi în timpul apelului? Dacă te afli în aria de acoperire 4G, apelul va continua la aceeași apare opțiunea. Pot apela serviciul prin Wi-FI? Dacă telefonul este pe modul Avion sau în locul în care te afli nu ai deloc acoperire GSM, atunci apelul sau SMS-ul către nu va fi posibil.