Acasă monza, Trattoria Monza

Conținutul

  Beneficiază de trei săli de angiografie echipate la standarde europene, o secție de cardiologie clinică și un ambulatoriu de specialitate cu 6 cabinete medicale. ARES București este situat în incinta Spitalului Monza și beneficiază de suport chirurgical pentru procedurile intervenționale și cele hibrid.

  acasă monza

  Este singurul centru din țară unde au loc proceduri intervenționale complexe precum Mitraclip, Jetstream, Rotablatie sau proceduri CTO Angioplastii complexe. Prin coronarografie, medicul cardiolog interventionist injecteaza substanta de con Această inter Vezi mai mult Procedura JetStream — sistem de aterectomie pentru dezobstrucția arterelor sever calcifiate Generalități despre procedura JetStream Pe artere se depun, de-a lungul anilor, produși sangvini, colesterol și calciu, într-un proces natural numit ateroscleroză.

  acasă monza

  Pereții arterelor se îngroașă și sân Pentru a putea red Vezi mai mult MitraClip - Tratamentul insuficientei mitrale Generalități despre Mitraclip Procedura Mitraclip este o procedură intervențională recomandată în tratamentul acasă monza mitrale. Insuficiența mitrală este o afecțiune care se caracterizează prin î Această afecțiune se asociază cu un risc mare de evenimente embolice, u Atunci când detectează un ritm cardiac rapid, anormal, descarcă energie la nivelul mușchiului inimii, cee

  acasă monza